Automatisch incasseren

I-Finance Services maakt automatisch incasseren toegankelijk en eenvoudig voor iedereen. Lever uw incassobestanden bij ons aan of kies ervoor om via ons IFP (I-Finance Services facturatie platform) te factureren. 

Wij vinden het belangrijk om de groei van onze partners te stimuleren. Wij bieden onze partners dan ook als enige aanbieder direct de mogelijkheid om ongelimiteerd automatisch te incasseren. Door gebruik te maken van onze automatische incasso dienst kan uw bedrijf zonder stagnatie door blijven groeien.

Heeft u een maand waarin u minder incasseert? Geen enkel probleem! Door ons flexibele beleid kunnen wij altijd aan uw wensen voldoen. Daarnaast hanteert I-Finance Services een eerlijke Rolling Reserve die binnen uw situatie verantwoord is en bieden wij ook starters de mogelijkheid om automatisch te incasseren. 

De voordelen van I-Finance Services

Eerlijke rolling reserve

Wij hanteren een eerlijke Rolling reserve die aansluit op uw eigen incasso resultaten. De gereserveerde gelden worden na 56 dagen aan u overgeboekt. De rolling reserve wordt iedere twee maanden opnieuw geanalyseerd.


Flexibel

Flexibel automatisch incasseren via I-Finance Services. U kunt uw incassobestanden beveiligd bij ons aanleveren waardoor een technische integratie niet nodig is of u kunt er voor kiezen om via ons IFP abonnementen aan te maken en deze vervolgens automatisch periodiek te laten incasseren.


Automatische incasso voor starters

I-Finance Services zorgt ervoor dat u direct na het ondertekenen van het incassocontract kan starten met het aanleveren van uw incassobestanden. Dit ook wanneer u recentelijk met uw onderneming bent begonnen.


Ongelimiteerd incasseren

Ongelimiteerd automatisch incasseren zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken om uw automatische incasso limieten wanneer uw onderneming snel groeit. Opschalen is binnen enkele minuten geregeld zodat uw klanten uw facturen zorgeloos via automatische incasso kunnen blijven voldoen.


Bij I-Finance Services proberen wij zo flexibel mogelijk te zijn om zo aan uw wensen rond automatisch incasseren te voldoen. Waar andere partijen vooral kijken hoe zij het minste risico kunnen lopen, proberen wij de juiste balans te vinden tussen de risico’s die wij lopen en de mogelijkheid om uw bedrijf te ondersteunen. Vooral startende ondernemers kunnen vaak niet kiezen voor automatische incasso omdat ze minimaal 2 jaar actief moeten zijn. Wij kijken per situatie en vinden altijd een gepaste oplossing. 

Geïnteresseerd in automatisch incasseren via I-Finance Services? Neem dan direct contact met ons op!

 

Contact

    I-Finance Services logo