Custom aanvraagportal

Wat is het?

I-Finance Services is een FinTech organisatie die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van custom aanvraagportals voor de krediet, energie, verzekerings- en hypotheekbranche.

Biedt uw klanten de mogelijkheid om bijvoorbeeld via uw eigen verzekeringsportal verzekeringen aan te vragen en af te sluiten. Wij ontwikkelen een custom aanvraagportal die aan al uw wensen voldoet. U kunt ervoor kiezen om al uw verzekeringen in één omgeving aan te bieden. Volledig online en eenvoudig te integreren met uw website of mobiele applicatie. 

Wilt u meer weten over onze custom aanvraagportals? U kunt direct contact met ons opnemen door te mailen naar info@i-finance.nl.

Het proces

1. Informatieanalyse

Tijdens deze analyse brengen wij uw wensen in kaart en doen wij een onderzoek naar de vereiste technieken.

2. Offerte

U ontvangt de offerte met daarin de requirements, de kosten voor de ontwikkeling en de geschatte doorlooptijd.

3. Akkoord

Uw project wordt na het ondertekenen van het voorstel ingepland en gestart.

4. Oplevering project

De ontwikkeling van uw custom aanvraagportal is afgerond en door u geaccepteerd.

5. Beheer & onderhoud

Zorgeloos gebruik maken van uw custom aanvraagportal. Wij nemen het beheer en onderhoud voor u uit handen.

De voordelen van I-Finance Services

White-label verzekeringen

I-Finance Services werkt samen met verschillende volmacht kantoren. Wij zijn hierdoor in staat om u compleet te faciliteren en daarnaast ook White-label constructies aan te bieden via onze partners.


Betrouwbaar

I-Finance Services maakt gebruik van de online klantacceptatietool MyCreditscore. MyCreditscore is snel en volledig. Zo worden de inkomsten en uitgaven gevalideerd en het geregistreerde betaalgedrag bij verschillende belangrijke databanken geraadpleegd. Dit alles zodat u zorgeloos zaken kunt doen met uw klanten.Compleet

Door gebruik te maken van onze diensten bespaart u niet alleen op de operationele kosten, maar bent u ook verzekerd van een uitstekende klantervaring. De portal functioneert op basis van de allernieuwste technieken en wordt constant onderhouden. Wilt u nieuwe verzekeringen of wellicht andere financiële diensten (zoals kredieten of hypotheken) aan uw portal toevoegen? I-Finance Services inventariseert uw wensen en gaat direct voor u aan de slag.

Contact

    I-Finance Services logo