Financial Management

Eenvoudig en flexibel factureren via het IFP van I-Finance Services. Weigeren uw klanten om uw facturen te betalen? Geen probleem! I-Finance Services is gespecialiseerd in credit management en zorgt ervoor dat uw klanten uw facturen tijdig voldoen. Kies voor I-Finance Services en wij nemen het gehele facturatietraject (inclusief debiteuren- en eindbeheer) voor u uit handen.

I-Finance Services maakt factureren, automatisch incasseren en de opvolging daarvan eenvoudig en snel. Door middel van het IFP bieden wij onze opdrachtgevers de mogelijkheid om binnen enkele seconden een factuur aan te maken en te versturen. Dit is echter niet uniek. Het unieke van onze dienstverlening is dat uw factuur niet alleen wordt aangemaakt en verzonden, maar ook automatisch geïncasseerd en opgevolgd zal worden als uw klanten niet betalen. U hoeft zich dus nooit meer zorgen te maken om onbetaalde facturen. I-Finance services zorgt ervoor dat uw facturen verstuurd en geïncasseerd worden!

Factureren

Verstuur uw facturen via het IFP (I-Finance Services facturatie portal)

Afdracht

U ontvangt het geïncasseerde geld binnen 24 uur op uw rekening

Beheer

Weigert uw klant om de factuur te betalen? Dan starten wij direct met ons debiteurenbeheer

Eindbeheer

Ondanks het debiteurenbeheer geen betaling? Dan starten wij met eindbeheer en incasso

Wat maakt ons uniek?

Financial management van I-Finance Services is efficiënt en uiterst flexibel. Maak gebruik van onze standaard strategie of deel uw wensen en wij maken een gepaste strategie die bij uw organisatie past. I-Finance Services beheerst het gehele traject van facturatie tot eindbeheer en kan u zelfs helpen om over te gaan tot gerechtelijke stappen. 

Contact

    I-Finance Services logo