Klantacceptatie

Bescherm niet alleen uzelf tegen financiële schade, maar ook uw klanten tegen het nemen van een onverantwoord besluit. Verantwoord zaken doen met uw klanten doet u met behulp van onze klantacceptatie diensten.

I-Finance Services richt zich op het beoordelen en monitoren van de kredietwaardigheid van klanten zodat haar partners zorgeloos zaken kunnen doen met de klant. I-Financeservices is uitgebreid en uiterst flexibel en kan volledig op grond van de acceptatiecriteria van de partner accepteren. I-Finance Services is in staat om, indien gewenst, maatwerk oplossingen te bouwen en zo de acceptatiediensten perfect aan te laten sluiten op de processen van de partner. I-Finance Services is een B2B organisatie die zich richt op o.a. kredietaanbieders, makelaars, verzekeraars, hypotheekadviseurs, energieleveranciers en gokaanbieders.

Voor de beoordeling, acceptatie en monitoring maakt I-Finance Services gebruik van de MyCreditscore acceptatietool.

Vertrouwd door

Makelaars

Schuld- & budgethulp

Hypotheekadviseurs

Kredietverstrekkers

Verzekeraars

Gokaanbieders

Energieleveranciers

Een niet of slecht betalende klant kan grote gevolgen met zich meebrengen voor een organisatie. Het verkleinen van dit risico is dan ook cruciaal en I-Finance Services is met haar technologieën en ervaring op dit gebied goed in staat om organisaties volledig te ontzorgen.

Geïnteresseerd in klantacceptatie van I-Finance Services? Neem dan direct contact met ons op!

 

Contact

    I-Finance Services logo