Loan servicing

Wat is het?

I-Finance Services is gespecialiseerd in kredietacceptatie, portefeuillebeheer en het verzorgen van uw leningadministratie. Loan servicing van I-Finance Services is compleet en uiterst flexibel. Daarnaast zijn wij in staat om, indien gewenst, maatwerk oplossingen te leveren en zo onze processen perfect op die van u aan te laten sluiten.

Wij beoordelen uw aanvragen op grond van uw acceptatiecriteria en wensen. Dit kan volledig geautomatiseerd met behulp van o.a. PSD2 via MyCreditscore, maar ook volledig manueel.

I-Finance Services kan u daarnaast verschillende andere constructies bieden waarbij wij u de mogelijkheid bieden om white label consumptief krediet aan te bieden aan uw klanten. Ook kunnen wij in geval van calamiteiten als back up servicer optreden en zo de continuïteit van uw bedrijfsprocessen waarborgen. 

Het proces

1. Kredietacceptatie

Volledig geautomatiseerd of deels manueel op grond van uw acceptatiecriteria

2. Portefeuillebeheer

Wij verzorgen uw leningadministratie, de automatische incasso's en het debiteurenbeheer

3. Bijzonder beheer

Een uiterst vooruitstrevende werkwijze waarbij wij de lening opeisen en in eigen beheer houden

4. Incasso

Juridische incasso

De voordelen van I-Finance Services

Flexibel

Loan servicing van I-Finance Services is uiterst flexibel. Maak gebruik van onze expertise en kies voor het kredietacceptatiebeleid van I-Finance Services. Gaat uw voorkeur toch uit naar uw huidige interne beleid of misschien wel een combinatie van beiden? I-Finance Services hanteert uw ideale accepatatiebeleid.
Betrouwbaar

I-Finance Services maakt gebruik van de online klantacceptatietool MyCreditscore. MyCreditscore is snel en volledig. Zo worden de inkomsten en uitgaven gevalideerd en het geregistreerde betaalgedrag bij verschillende belangrijke databanken geraadpleegd. Dit alles zodat u zorgeloos zaken kunt doen met uw klanten.Compleet

Heeft u een kredietportefeuille of bent u zelf een aanbieder en wilt u af van hoge operationele kosten? Of bent u voornemens om uw klanten via een white label constructie in termijnen te laten betalen? Dan zijn wij de juiste partner voor u. Van kredietacceptatie tot eindbeheer. I-Finance Services verzorgt het complete traject.Contact

    I-Finance Services logo