MyCreditscore

Klantacceptatie

MyCreditscore inventariseert en beoordeelt de financiële situatie van consumenten. Het resultaat wordt door middel van een kredietscore in het persoonlijke kredietrapport uitgedrukt. Met behulp van het kredietrapport weten consumenten hoe zij er financieel gezien voor staan en of zij in aanmerking komen voor één van de door MyCreditscore aangeboden diensten (o.a. leningen en verzekeringen). Indien het resultaat van de kredietscore negatief is, wordt er direct ondersteuning geboden aan de consument zodat zij hun financiële situatie kunnen verbeteren.

Financieel bewust zijn begint bij een helder overzicht van de financiele situatie. Met behulp van PSD2, brondata en een controle op het geregistreerde betaalgedrag bij verschillende databanken, is MyCreditscore in staat om de financiele situatie van een persoon volledig in kaart te brengen en deze te beoordelen.

MyCreditscore

Veilig en vertrouwd

Snel en efficiënt

Volledig online

Vooruitstrevend

MyCreditscore logo

Hoe werkt het?

MyCreditscore is een score welke gebaseerd is op verschillende factoren. Het begint met een een controle op het geregistreerde betaalgedrag bij verschillende databanken (o.a. Experian, Focum, EDR Credit Services en het BKR). Vervolgens worden de maximale leen, huur- en koop capaciteit berekend en tot slot worden de inkomsten en uitgaven gevalideerd.

Met behulp van machine learning wordt er vervolgens een driecijferige score opgesteld van tussen de 250 en 900.

Wat is een goede MyCreditscore?

  • 250 – 449: Onder het gemiddelde
  • 450 – 549: Prima
  • 550 – 649: Goed
  • 650 – 799: Erg goed
  • 800+: Uitstekend

Kom in contact

    I-Finance Services logo