Gespecialiseerd in consumptief krediet

Flexibel, betrouwbaar en efficiënt

Loan servicing & portefeuille management

Van white label consumptief krediet aanbieden tot zorgeloos beheer van uw kredietportefeuille. Volledig compliant, flexible en zeer efficiënt.

Klantacceptatie

Met onze acceptatiediensten bent u verzekerd van lage operationele kosten en bad-debt ratio's. Kies voor volledig geautomatiseerde of manuele acceptatie.

De toekomst van kredietverlening

Loan servicing van I-Finance Services is een end-to-end dienst die haar partners de mogelijkheid biedt om in heel Europa consumptief krediet aan te bieden. Wij beschikken over een uiterst deskundig team, volledig in-house ontwikkelde software en ultramoderne aanvraagportals.

Wij zijn dé partner voor nieuwe aanbieders. Kies voor lage operationele kosten, efficiënte processen en een korte time-to-market.

Acceptatie afgestemd op uw wensen

I-Finance Services richt zich op het beoordelen en monitoren van de kredietwaardigheid van consumenten zodat haar partners zorgeloos zaken kunnen doen met hun klant.

Klantacceptatie van I-Finance Services is compleet en uiterst flexibel. Daarnaast zijn wij in staat om, indien gewenst, maatwerk oplossingen te leveren en zo onze processen perfect op die van u aan te laten sluiten.

Al onze software is in-house ontwikkeld en voldoet volledig aan alle geldende wet- en regelgeving.

Naast kredietverstrekkers zijn onze acceptatiediensten ook geschikt voor makelaars, verzekeraars, hypotheekadviseurs, energieleveranciers en kansspelaanbieders.

Heeft u een project in gedachten? Neem dan direct contact met ons op!

Jarenlange ervaring met consumentenkrediet

Door onze ervaring als voormalig consumptief krediet aanbieder beschikken wij over alle nodige kennis van de markt om succesvol te kunnen opereren. Onze software is volledig geoptimaliseerd om kostenbesparend te opereren en zowel het acceptatieproces als het beheer van de leningen zo goedkoop mogelijk te houden.