Where finance meets finesse

Klantacceptatie

Kies voor lage operationele kosten en bad-debt ratio's.

Speellimiet (affordability check)

Voldoe aan de zorgplicht en weet wat uw klant verantwoord kan gokken.

Werving & selectie

Matchen met kandidaten die passen bij uw bedrijfsbehoeften.

Loan servicing

Van white label consumptief krediet aanbieden tot zorgeloos beheer van uw kredietportefeuille.

Acceptatie afgestemd op uw wensen

I-Finance Services richt zich op het beoordelen en monitoren van de kredietwaardigheid van consumenten, zodat haar partners zorgeloos zaken kunnen doen met hun klanten. 

Klantacceptatie van I-Finance Services is compleet en uiterst flexibel. Daarnaast zijn wij in staat om, indien gewenst, maatwerkoplossingen te leveren en zo onze processen perfect op die van u aan te laten sluiten. 

Al onze software is intern ontwikkeld en voldoet volledig aan alle geldende wet- en regelgeving. 

Naast kansspelaanbieders en kredietverstrekkers zijn onze acceptatiediensten ook geschikt voor makelaars, verzekeraars, hypotheekadviseurs en energieleveranciers. Indien onze geautomatiseerde acceptatiediensten niet direct de juiste oplossing bieden, kies dan voor onze handmatige acceptatiediensten in de vorm van werving en selectie. Wij helpen u aan de juiste collega’s die uw acceptatieafdeling zullen versterken.

Opdrachtgevers

De toekomst van kredietverlening

I-Finance Services is een gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van consumptief krediet. Onze kernactiviteiten omvatten kredietacceptatie, loan servicing, Run-off & NPL kredietportefeuille management en back-up servicer voor aanbieders van consumptief krediet. Wij hebben een deskundig team en maken gebruik van geavanceerde technologie om onze klanten de best mogelijke service te bieden. 

Onze in-house ontwikkelde software en ultramoderne consumentomgevingen stellen ons in staat om onze partners te helpen bij het aanbieden van consumptief krediet in heel Europa. Bovendien kunnen kredietverstrekkers en investeerders bij ons terecht voor het beheer van hun kredietportefeuilles. Wij zijn dé partner voor nieuwe aanbieders die willen profiteren van lage operationele kosten, efficiënte processen en een korte time-to-market.

Heeft u een project in gedachten? Neem dan direct contact met ons op!

Jarenlange ervaring met consumentenkrediet

Door onze ervaring als voormalig consumptief krediet aanbieder beschikken wij over alle nodige kennis van de markt om succesvol te kunnen opereren. Onze software is volledig geoptimaliseerd om kostenbesparend te opereren en zowel het acceptatieproces als het beheer van de leningen zo voordelig mogelijk te houden.