Klantacceptatie

Meer Dan 100.000 Kredietaanvragen Beoordeeld

Volledig geautomatiseerd of gedeeltelijk manueel op basis van uw acceptatiecriteria.

Verzekeraars, energieleveranciers, kredietverstrekkers en aanbieders van kansspelen. Deze organisaties hebben allen te maken met klantacceptatie. Het is een cruciaal operationeel proces dat voor sommige van onze partners verplicht is. Een solide beoordeling van de klant draagt bij aan betere financiële resultaten en voorkomt het risico op slecht betalende klanten.

Wij beoordelen de kredietwaardigheid met behulp van de MyCreditscore MyBank applicatie. MyCreditscore analyseert en classificeert de banktransacties van de consument van de laatste 90 dagen.

Naast de MyBank oplossing van MyCreditscore maken wij ook gebruik van de kredietscore van MyCreditscore. Deze score is gebaseerd op de volledige financiële situatie en het geregistreerde betaalgedrag bij verschillende externe databases zoals Experian, Focum, EDR Credit Services en het BKR.

De meest efficiënte en complete manier om de kredietwaardigheid van een consument te beoordelen

Klantacceptatie van I-Finance Services is flexibel en efficiënt. Wij kunnen uw klanten handmatig beoordelen, maar ook volledig geautomatiseerd op basis van PSD2 (open banking), brondata en geregistreerde betaalgedrag.
Doordat wij onze klantacceptatiediensten geheel op basis van uw wensen in kunnen richten en aan uw systemen kunnen koppelen, bespaart u aanzienlijk op uw operationele kosten.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over onze loan servicing diensten en de mogelijkheden die wij bieden? Neem dan gerust contact met ons op.