Voordelen van I-Finance Services

Wat wij doen

I-Finance Services is gespecialiseerd in loan servicing, klantacceptatie, financial management en automatisch incasseren. Heeft u op één van deze gebieden ondersteuning nodig? Dan kan I-Finance Services u van dienst zijn.

Door jarenlange ervaring in de financiële sector hebben wij een breed assortiment aan producten en diensten gecreëerd. Hiermee kunnen wij de operationele financiële werkzaamheden voor u uit handen nemen en optimaliseren. 

Naast onze specialiteit kredietacceptatie en het verzorgen van de leningadministratie, zijn wij ook in andere branches actief met het beoordelen en accepteren van klanten. Met behulp van MyCreditscore kunnen wij snel, geautomatiseerd en volledig op maat klanten beoordelen voor bedrijven uit verschillende branches.

Meer informatie nodig? Mail ons of laat uw gegevens en vragen achter in het contactformulier onderaan de pagina.

Klantacceptatie op maat

De verschillende producten & diensten van I-Finance Services

Loan Servicing

Loan Servicing van I-Finance Services is compleet, betrouwbaar en uiterst flexibel. Kredietacceptatie kan volledig digitaal met behulp van PSD2, maar natuurlijk ook manueel. Wij nemen het gehele operationele traject voor u uit handen.


Klantacceptatie

Wij beoordelen de financiële situatie van uw klanten zodat u verantwoord zaken kunt doen. Met behulp van MyCreditscore is klantacceptatie sneller en nauwkeuriger dan ooit. Onze diensten zijn altijd volledig op uw wensen ingericht.


Automatisch Incasseren

Bij I-Finance Services is het mogelijk om ongelimiteerd gelden te incasseren. Daarnaast kunt u de incassolimieten eenvoudig op- en afschalen, wat I-Finance Services de perfecte oplossing maakt voor starters en scale-ups. Daarnaast hanteren wij een eerlijke rolling reserve.

Contact

    I-Finance Services logo