Bijzonderbeheer

Ben jij een doortastende en empathische professional met ervaring in het bijzonder beheer van consumptieve kredieten? Heb je een passie voor het helpen van klanten in financieel uitdagende situaties? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons Bijzonder Beheer team te versterken!

Functieomschrijving: Als Medewerker Bijzonder Beheer ben je verantwoordelijk voor het proactief beheren van klantdossiers waarin sprake is van betalingsachterstanden, financiële moeilijkheden of andere risicovolle situaties. Jouw doel is om samen met de klant tot passende oplossingen te komen, zodat de financiële situatie weer op een gezonde en stabiele wijze wordt hersteld.

 1. Klantcontact: Proactief contact opnemen met klanten met betalingsachterstanden en het voeren van gesprekken om de situatie te begrijpen en mogelijke oplossingen te bespreken.
 2. Financiële analyses: Analyseren van de financiële situatie van klanten om inzicht te krijgen in hun betalingscapaciteit en om passende betalingsregelingen of herstructurering van de lening voor te stellen.
 3. Oplossingsgericht advies: Klanten adviseren over mogelijke oplossingen om hun financiële problemen aan te pakken en hen te begeleiden bij het maken van verstandige keuzes.
 4. Risicobeoordeling: Het inschatten van risico’s en het treffen van passende maatregelen om kredietverliezen te beperken.
 5. Dossierbeheer: Zorgvuldig documenteren van klantinteracties en genomen stappen in het klantdossier.
 6. Samenwerking: Effectief samenwerken met interne afdelingen en externe partijen om tot de best mogelijke oplossingen te komen.
 • Een uitdagende functie als Medewerker Bijzonder Beheer voor de grootste consumptief krediet verstrekkers van Nederland.
 • Een professionele werkomgeving met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei.
 • Een gemotiveerd en ondersteunend team van collega’s.
 • Een marktconform salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur in een financiële richting.
 • Aantoonbare ervaring in bijzonder beheer van consumptieve kredieten, bijvoorbeeld in een vergelijkbare functie bij een financiële instelling.
 • Sterke communicatieve vaardigheden en het vermogen om op een empathische en professionele manier met klanten om te gaan.
 • Grondige kennis van wet- en regelgeving met betrekking tot consumptieve kredieten.
 • Analytisch vermogen en probleemoplossend vermogen.
 • Stressbestendigheid en het vermogen om effectief te werken in een dynamische omgeving.

Wil jij jouw ervaring en expertise inzetten om klanten te helpen bij het herstellen van hun financiële situatie? Solliciteer nu en word onderdeel van ons toegewijde Bijzonder Beheer team!