Werken bij

Ontwikkel jezelf en daag jezelf uit om in rap tempo vooruitgang te boeken! Bij I-Finance Services geven we jouw carrière in de financiële wereld een vliegende start. Ontdek onze uitdagende vacatures en kies de functie die perfect bij jou past. Wij werken nauw samen met de grootste financiële dienstverleners van Nederland.

Mocht één van onze huidige vacatures niet helemaal aansluiten bij jouw ambities, aarzel dan niet om langs te komen voor een gesprek. We horen graag wat jouw doelen zijn en hoe we je kunnen ondersteunen. Bij I-Finance Services streven we ernaar om jouw potentieel volledig te benutten en samen succes te behalen in de dynamische wereld van financiën. Sluit je aan bij ons team en geef jouw carrière een boost!

Als Kredietacceptant evalueer je aanvragen voor financiële producten (creditcards, leningen, lease) van particuliere klanten. 

Meer weten over deze functie? Bekijk de vacature! 👇

Als medewerker van de bijzonder beheer afdeling ben je verantwoordelijk voor het innen van betalingen en het oplossen van complexe dossiers van klanten.

Interesse? Bekijk de vacature! 👇

Als debiteurenbeheerder ben je verantwoordelijk voor het innen van betalingen, klantcontact en het waarborgen van de financiële positie van het bedrijf.

Interesse? Bekijk de vacature! 👇