Financial Management van I-Finance Services

Al uw financiële operationele processen op één plek met Financial management van I-Finance Services. In deze blog vertellen wij u hoe Financial Management werkt en wat de voordelen hiervan zijn..

Waar bestaat Financial Management uit?

De kern van Financial management van I-Finance Services is het I-Finance Facturatie Platform (IFP). Het IFP maakt het versturen van facturen eenvoudig en overzichtelijk. U bepaalt de parameters door bijvoorbeeld te kiezen voor automatisch factureren per post of via de mail of wel of geen gebruik te maken van automatische incasso

Het IFP is echter niet wat Financial Management écht bijzonder maakt. Dit is namelijk ons debiteurenbeheer. Doormiddel van actief debiteurenbeheer zorgen wij er namelijk voor dat uw klanten spoedig zorg zullen dragen voor het betalen van uw facturen.

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat een klant ondanks onze opvolgstrategie nog steeds weigert te betalen. In dit geval starten wij eindbeheer en incasso. Door het gehele facturatietraject voor u uit handen te nemen hoeft u zich niet langer zorgen te maken om slecht betalende debiteuren.

Wat zijn de voordelen van financial management?

1. Compleet

Financial Management is compleet. Van het aanleveren van gekwalificeerde klanten tot bijzonder beheer. I-Finance Services verzorgt het gehele traject.

2. Flexibiliteit

Door onze ervaring in actief debiteurenbeheer hebben wij een geoptimaliseerde opvolgstrategie gecreëerd waar uw bedrijf gebruik van kan maken. Wenst u toch gebruik te maken van een aangepaste strategie? Dan is dat geen punt. Door de flexibiliteit van Financial Management is het mogelijk om uw eigen strategie aan te leveren die wij dan vervolgens kunnen implementeren.

Daarnaast is het ook mogelijk om verschillende diensten apart af te nemen. Heeft uw bedrijf een eigen afdeling debiteurenbeheer en zoekt u alleen een partner (platform) om uw facturen te versturen of simpelweg automatisch te incasseren? Dan is dit natuurlijk ook mogelijk.

3. Snelle afdracht

U ontvangt het geïncasseerde geld binnen 24 uur op uw rekening. Door deze snelle verwerking heeft u snel inzicht op de verschillende debiteuren en kan de opvolgstrategie, indien nodig, direct geactiveerd worden. 

4. Hulp bij gerechtelijke stappen

Mocht een klant weigeren te betalen, dan starten wij met eindbeheer en incasso. Daarnaast helpen wij u bij het overgaan tot gerechtelijke stappen. Hierdoor bent u verzekerd dat zelfs in de slechtste scenario’s u gebruik kunt maken van de expertise van I-Finance Services.

Heeft u interesse in financial management van I-Finance Services? Neem dan direct contact met ons op!