Partnerschap I-Finance Services en NVF

Aankondiging Samenwerking: I-Finance Services en de Nederlandse Vereniging van Financieringsadviseurs en -bemiddelaars (NVF)

Wij zijn enthousiast om onze samenwerking met de Nederlandse Vereniging van Financieringsadviseurs en -bemiddelaars (NVF) aan te kondigen. Deze samenwerking markeert een belangrijke mijlpaal in onze voortdurende inspanningen om innovatieve oplossingen binnen de financiële dienstverlening te bieden.

“Onze dienst voor werving en selectie is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de groeiende vraag naar deskundig personeel in de sector van consumptief krediet. Het intermediair, verantwoordelijk voor 80% van de totale kredietproductie, is een cruciaal onderdeel van de keten. Met onze ervaring als aanbieder en servicer van consumptieve kredieten, begrijpen we de unieke behoeften van deze sector als geen ander. Dit stelt ons in staat om efficiënter en met grotere precisie de juiste kandidaten voor te stellen”, zegt Dion van Duijn, ‘’Sales & Marketing’’ bij I-Finance Services.

We zijn verheugd over de mogelijkheden die deze samenwerking biedt en kijken uit naar een vruchtbare samenwerking met de NVF. Samen streven we ernaar de financiële dienstverlening te verbeteren en nieuwe kansen te creëren binnen onze branche.

“Het vinden van hooggekwalificeerd personeel in onze branche is een groeiende uitdaging. Deze behoefte kan nu door I-Finance Services worden vervuld,” voegt Klaas-Jan Dantuma van de NVF toe. 

Voor meer informatie over onze diensten of over deze samenwerking, kunt u contact opnemen via dduijn@i-finance.nl of bellen naar 070 – 452 5462.